ПИЛЕСравни продукт (0)


Бут 100 Гр

Бут 100 Гр

Паниран пилешки бут..

1.40 лв.

Големи Картофи 150 Гр

Големи Картофи 150 Гр

пържени картофи..

1.00 лв.

Крила 100 Гр

Крила 100 Гр

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ КРИЛА ..

1.20 лв.

Малки Картофи 100 Гр

Малки Картофи 100 Гр

пържени картофи..

1.00 лв.

МЕНЮ 1

МЕНЮ 1

МЕНЮ 13бр. бон филета 160гр., пържени картофи 60гр., салата 90гр., питка 60гр., сос 60гр.На грамаж...

0.00 лв.

МЕНЮ 2

МЕНЮ 2

МЕНЮ 23 парчета бут 260гр., пържени картофи 60гр., салата 90гр., питка 60гр., сос 60гр.На грамаж...

0.00 лв.

МЕНЮ 3

МЕНЮ 3

МЕНЮ 36 парчета крила 240гр., пържени картофи 60гр., салата 90гр., питка 60гр., сос 60гр.На грамаж...

0.00 лв.

ПОРЦИЯ КАРТОФИ

ПОРЦИЯ КАРТОФИ

ПОРЦИЯ КАРТОФИ - 180гр.Картофи..

1.50 лв.

ПОРЦИЯ КАРТОФИ СЪС СИРЕНЕ

ПОРЦИЯ КАРТОФИ СЪС СИРЕНЕ

ПОРЦИЯ КАРТОФИ СЪС СИРЕНЕ - 200гр.Картофи, сирене..

1.80 лв.

Филе 100 Гр

Филе 100 Гр

ПАНИРАНО ПИЛЕШКО ФИЛЕ ..

1.90 лв.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)